Stage bij Hellings

Er zijn diverse mogelijkheden voor (afstudeer)stage en BBL-opleidingen in ons bedrijf.  Hellings is een dynamisch bedrijf waar je volop kansen krijgt. Tijdens de start van je stage of BBL-traject word je gekoppeld aan een buddy. Dit is een ervaren medewerker die je in het begin intensief begeleid. Na verloop van tijd ga je steeds zelfstandiger werken. Wij hebben inmiddels al veel BBL-leerlingen opgeleid. Binnen ons bedrijf zijn bijna altijd een aantal BBL-leerlingen werkzaam. Daarnaast zijn er door het hele jaar heen verschillende stagairs aanwezig in ons bedrijf, zowel op VMBO, MBO en HBO niveau. Je mag bij ons na een gedegen inwerkperiode veel zelf doen, je hoeft niet heel de dag te luisteren. Op basis van je eigen leercurve heb je de mogelijkheid om steeds zelfstandiger te werken aan onze projecten.

Als je iets wilt leren, kun je dat aangeven en krijg je daar tijd voor!

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb je interesse in techniek? Kom jij je afspraken na? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Hellings. Verder vinden wij het belangrijk dat je pro-actief bent en meedenkt met je collega's. Wij waarderen het als je jouw mening durft te geven.

 

Wat biedt het bedrijf?

Je komt te werken in een schone omgeving met prettige omstandigheden. Daarnaast zijn we een jong team en worden er met regelmatig dingen georganiseerd voor alle werknemers.
Iedere BBL leerling heeft kans op een vaste aanstelling na het afronden van de opleiding.

 

Meer weten of solliciteren?

Wil jij meer weten? Stuur dan een berichtje via de mail naar werkenbij@hellings.com. Je mag ook een whatsapp sturen of bellen naar onze HR-adviseur Marieke Fransen, telefoonnummer 06 – 58 06 11 65.