Hellings heeft ruim 30 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. Het team van Hellings is dagelijks bezig met het ontwerpen, fabriceren en in bedrijfstellen van machines en lijnen, welke voornamelijk hun toepassing vinden in de primaire verwerking, processing en verpakking van voedingsmiddelen.

Na bijna 9 jaar geopereerd te hebben onder de naam Advies & Constructiebureau Bakermans B.V. is sinds 2001 de naam Hellings Machinebouw & Engineering een feit. Door het enorme succes groeide de onderneming uit tot een gevestigde naam in de branche. Sinds juni 2006 is Hellings gevestigd in Nijnsel (gemeente Sint-Oedenrode), waar we zowel het ontwerp als de productie als de assemblage van al onze machines doen. 

Wij streven ernaar om voorkeursleverancier te zijn voor machinebouwers en eindgebruikers over de gehele wereld, op het gebied van interne transport-, handling- en ververpakkingsoplossingen evenals speciaal machines voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie.

In 2017 is de nieuwe assemblagehal gerealiseerd naast ons bestaande pand in Nijnsel. Bekijk hieronder de mooie timelapse van de bouw.