Juridische notie Hellings Machinebouw B.V.

© Auteursrecht

Alle rechten voorbehouden. Tekst, afbeeldingen, grafische media, geluid, animaties en video’s evenals overeenkomstige zaken op de website van Hellings Machinebouw B.V. zijn beschermd door auteursrecht en andere commerciële beschermingsrechten. De inhoud van deze website mag niet worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of toegankelijk gemaakt aan derden voor commerciële doeleinden.

Handelsmerken

Tenzij anders vermeld, zijn alle handelsmerken op de website van Hellings Machinebouw B.V. beschermd onder het merkenrecht. Dit geldt met name voor Hellings Machinebouw B.V. handelsmerken, bedrijfslogo's en emblemen. De merken en designelementen gebruikt op onze site zijn intellectueel eigendom van Hellings Machinebouw B.V.

Garantie

Deze website is samengesteld met de grootst mogelijke zorg. Niettemin, de nauwkeurigheid of juistheid van de informatie kan niet worden gegarandeerd. Iedere aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze website is uitgesloten, tenzij deze met opzet of grove nalatigheid is het veroorzaakt door Hellings Machinebouw B.V.

Vergunning

De intellectuele eigendommen op de website van Hellings Machinebouw B.V., bijvoorbeeld octrooien, merken en auteursrechten, zijn beschermd. Deze website verleent geen vergunning voor het gebruik van intellectuele eigendommen van Hellings Machinebouw B.V. of derden.

Juridische notie

Wij danken u voor uw bezoek aan onze website en voor uw interesse in onze producten. Alle persoonlijke gegevens verzameld op deze website zijn opgeslagen, verwerkt en eventueel doorgegeven aan Hellings Machinebouw B.V. uitsluitend voor uw individuele service, voor het verzenden van productinformatie of voor het leveren van diensten. Hellings Machinebouw B.V. draagt er zorg voor dat uw informatie vertrouwelijk wordt behandeld in overeenstemming met de geldende wettelijke bepalingen inzake gegevensbescherming.