Word jij het stralende middelpunt van ons bedrijf? Wij zoeken een enthousiaste collega die graag de handen uit de mouwen steekt.

Wat doe je als parelstraler en zager bij Hellings? 

Als straler werk je in onze cabine met speciale apparatuur waar je RVS metalen constructies gaat stralen. Dit gebeurt met behulp van keramische parels. Jij zorgt ervoor dat verkleuringen van het lassen en kleine oneffenheden weg gestraald worden, zodat er een mooi egaal oppervlak op de producten ontstaat. 
Naast het stralen wordt je ingezet om voorbereidende werkzaamheden te doen voor onze lassers in de zagerij. Op basis van tekeningen zorg jij dat onze metalen juist worden gezaagd en geboord.

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en een flexibele instelling hebt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je betrouwbaar bent. Voor deze functie is het fijn als je de Nederlandse taalt spreekt.  

Wat kun je van ons verwachten? 

  • Flexibele werktijden, tussen 7.00 en 9.00 uur beginnen wij onze werkdag;
  • Een baan voor 40 uur per week, waarbij 32 uur per week bespreekbaar is;
  • 38 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om nog extra dagen bij te kopen;
  • Een professionele en prettige werkomgeving in een groeiend familiebedrijf;
  • Een salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring. In deze functie kun je doorgroeien naar een salaris van € 3.500 bruto per maand op fulltime basis;
  • Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden afgestemd op je persoonlijke behoefte; 
  • Leuke gezamenlijke activiteiten zoals personeelsuitjes, de vrijdagmiddagborrels en de jaarlijkse zomerbarbecue en kerstborrel. 

Solliciteer!

Lijkt het je wat? Solliciteer dan snel door een mail te sturen naar werkenbij@hellingsmachinebouw.nl. Je mag ook een whatsapp sturen of bellen naar onze HR-adviseur Marieke Fransen, 06-58061165.

Wil je eerst nog wat vragen voordat je daadwerkelijk gaat solliciteren? Dan kun je ook contact opnemen met Jeroen de Jong (afdelingshoofd) of Marieke Fransen (HR Adviseur) via het telefoonnummer: 0413- 787 400, of door een mail te sturen naar: werkenbij@hellingsmachinebouw.nl

Hellings   

Hellings is gevestigd in Sint-Oedenrode, maar is wereldwijd actief als machinebouwer voor de voedingsmiddelenindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van ontwerpen, produceren, assembleren en inbedrijfstellen van transport-, handlings- en verpakkingssystemen, levert Hellings Machinebouw een continue bijdrage aan een innoverende hightech industrie.

Vindingrijkheid, daadkracht, aandacht, uitblinken en betrouwbaarheid kenmerken onze medewerkers en ons bedrijf. Door de betrokken inzet van onze ruim 80 medewerkers en onze marktgerichte instelling is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een specialist in de machinebouw.

Hellings stelt acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Hellings zonder geldige opdracht, worden beschouwd  als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding verschuldigd zijn in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.