Voor ons pand in Sint-Oedenrode zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van medewerker schoonmaak.

Dit vind jij leuk om te doen

Jij gaat als schoonmaak medewerker aan de slag in ons pand in Sint-Oedenrode. Je werkt in een klein team. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kantoren, kantine, wasruimtes en toiletten. Zorg jij ervoor dat onze locatie er weer netjes en verzorgd uit komt te zien?

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een fijne werksfeer binnen een klein en gezellig team; 
  • Zelfstandige baan;
  • Een prima salaris wat aansluit jouw ervaring. Afhankelijk van je leeftijd ligt het all-in salaris tussen € 7,50 en € 15,00 bruto per uur;
  • Leuke gezamenlijke activiteiten zoals personeelsuitjes, de jaarlijkse zomerbarbecue en kerstborrel.

 Wat verwachten wij van jou?

  • Wij zoeken een nieuwe collega's voor 4 uur per week op zaterdagochtend;
  • Ervaring in schoonmaak is mooi meegenomen, maar geen voorwaarde;
  • Je houdt van aanpakken en hebt oog voor detail;
  • Je houdt van netheid en wordt blij als alles weer netjes is.

Solliciteer!

Lijkt het je wat? Of wil je samen met je vriend of vriendin in aanmerking komen voor deze vacature? Geef dan snel je interesse door aan Marieke Fransen, HR Adviseur, via werkenbij@hellings.com , of via Whatapp: 06-58 06 11 65. Wil je eerst nog wat vragen voordat je daadwerkelijk gaat solliciteren? Dan kun je ook contact opnemen met Jolanda Hellings of Marieke Fransen via het telefoonnummer: 0413- 787 400 of door een mail te sturen naar werkenbij@hellings.com

Dit is Hellings?

Hellings is gevestigd in Sint-Oedenrode, maar is wereldwijd actief als machinebouwer voor de voedingsmiddelenindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van ontwerpen, produceren, assembleren en inbedrijfstellen van transport-, handlings- en verpakkingssystemen, levert Hellings een continu bijdrage aan een innoverende hightech industrie. 

Innovatie, vindingrijkheid, betrouwbaarheid, no-nonsense en collegialiteit kenmerken ons bedrijf. Door de betrokken inzet van onze ruim 65 medewerkers en onze marktgerichte instelling is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een specialist in de machinebouw.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.