Ben jij graag bezig met het monteren, installeren en onderhouden van machines? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe aanwinst voor Hellings! Een leuke en afwisselende functie, waarbij je onze lijnen waar ook ter wereld gaat installeren. Aan jou om stad en land af te rijden en de uitdaging aan te gaan. We beloven je: aan diversiteit en afwisseling geen gebrek bij ons!

Wat doe je als Inbedrijfsteller bij Hellings? 

Als Inbedrijfsteller ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze machines en het oplossen van storingen in zowel binnen- als buitenland. Het is een afwisselende functie met gevarieerde werkzaamheden, zowel mechanisch en elektrisch als ook pneumatiek komen aan de orde. Op het moment dat je niet ingepland bent voor opdrachten op locatie, assisteer je de montageafdeling. De werkzaamheden op de montageafdeling bestaan uit het monteren, inregelen en testen van onze machines. Dit vindt plaats in onze werkplaats in Sint-Oedenrode.

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een iemand die zelfstandig werken geen probleem vindt, een klantgerichte instelling heeft en flexibel inzetbaar is. Werk jij nauwkeurig en vind je het een uitdaging op locatie bij onze klanten kwaliteit te leveren? Lees dan verder de aanvullende functie-eisen.

 • Afgeronde Mbo-opleiding werktuigbouwkunde of mechatronica aangevuld met werkervaring;
 • Regelmatig reizen in binnen- en buitenland behoort tot de functie;
 • Affiniteit met pneumatiek, mechanisch monteren en elektrotechniek. Kennis van robotisering is mooi meegenomen;
 • Beheersing van de Engelse taal is vereist en beheersing van de Duitse taal is een pré;
 • In het bezit van rijbewijs B, want voor klussen binnen de Benelux en Duitsland krijg je van ons een bus ter beschikking voor het verrichten van jouw werkzaamheden.

Check de video

  

Wat kun je van ons verwachten? 

 • Een fulltime baan binnen een jong team;
 • Een goede inwerkperiode om de machines van Hellings te leren kennen;
 • Een afwisselende baan in een projectorganisatie;
 • Een informele werksfeer in een professioneel team binnen een groeiend familiebedrijf;
 • Een salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring. In deze functie kun je doorgroeien naar een salaris van € 4.250 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Toeslagen en vergoedingen zijn bij ons goed en duidelijk;
 • Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
 • Leuke gezamenlijke activiteiten zoals personeelsuitjes, de jaarlijkse zomerbarbecue en kerstborrel. Wij hebben ook een vrijdagmiddagborrel, maar waarschijnlijk zal je daar niet vaak bij aansluiten ;).

Solliciteer!

Lijkt het je wat? Solliciteer dan snel door een mail te sturen naar werkenbij@hellings.com Je mag ook een whatsapp sturen of bellen naar Erwin Vermeulen (recruiter), 06-83638260 .

Wil je eerst nog wat vragen voordat je daadwerkelijk gaat solliciteren? Dan kun je ook contact opnemen met Erwin Vermeulen (recruiter), 06-83638260 of Marieke Fransen (HR Adviseur), 06-58061165, of door een mail te sturen naar: werkenbij@hellings.com

Dit is Hellings

Hellings is gevestigd in Sint-Oedenrode, maar is wereldwijd actief als machinebouwer voor de voedingsmiddelenindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van ontwerpen, produceren, assembleren en inbedrijfstellen van transport-, handlings- en verpakkingssystemen, levert Hellings Machinebouw een continue bijdrage aan een innoverende hightech industrie.

Innovatie, vindingrijkheid, daadkracht, aandacht, uitblinken en betrouwbaarheid kenmerken onze medewerker en ons bedrijf. Door de betrokken inzet van onze ruim 70 medewerkers en onze marktgerichte instelling is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een specialist in de machinebouw.

Hellings stelt acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Hellings zonder geldige opdracht, worden beschouwd  als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding verschuldigd zijn in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.