Ben jij graag bezig met het monteren, installeren en onderhouden van machines? Ben je op zoek naar een afwisselende functie met zelfstandigheid? We verwelkomen je graag in ons team! We beloven je: aan diversiteit en afwisseling geen gebrek bij ons!

Wat doe je als Monteur bij Hellings? 

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren, bekabelen, aansluiten, inregelen en testen van onze machine en lijnen in onze werkplaats. Het is een afwisselende functie met gevarieerde werkzaamheden, zowel mechanisch en elektrisch als ook pneumatiek komen aan de orde. Ieder project bij Hellings wordt op basis van de wensen van de klant samengesteld. Voor jouw als monteur betekent dit dat geen dag hetzelfde is. 

In overleg wordt je ook ingezet om onze machines en lijnen te installeren bij onze klanten op locatie of het verlenen van service bij bestaande klanten. 

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een iemand die projectmatig werken geen probleem vindt en van afwisseling in het werk houdt. Werk jij nauwkeurig? Lees dan verder de aanvullende functie-eisen.

 • Afgeronde Mbo-opleiding werktuigbouwkunde of mechatronica aangevuld met werkervaring; 
 • Affiniteit met pneumatiek, mechanisch monteren en elektrotechniek. Kennis van robotisering is mooi meegenomen;
 • Samen met je collega’s zorg je voor het waarborgen van de kwaliteit;
 • Problemen op het gebied van montage ga je niet uit de weg en je kijkt altijd naar een structurele oplossing;
 • Bereidheid tot reizen in binnen- en buitenland behoort tot de functie;
 • In het bezit van rijbewijs B. Voor de klussen bij onze klanten binnen de Benelux en Duitsland krijg je van ons een bus ter beschikking voor het verrichten van de werkzaamheden.  

Wat kun je van ons verwachten? 

 • Een fulltime baan binnen een jong, ambitieus en professioneel team;
 • Een salaris wat aansluit bij jouw kennis en ervaring. In de functie van monteur kun je doorgroeien naar een salaris van €3.800,- bruto per maand op fulltime basis;
 • Toeslagen voor de dagen dat je in het buitenland verblijft;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een goede inwerkperiode om de machines van Hellings te leren kennen;
 • Een informele werksfeer binnen een groeiend familiebedrijf;
 • Flexibele werktijden;
 • Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
 • Leuke gezamenlijke activiteiten zoals personeelsuitjes, de vrijdagmiddagborrels en de jaarlijkse zomerbarbecue en kerstborrel. 

Solliciteer!

Lijkt het je wat? Solliciteer dan snel door een mail te sturen naar werkenbij@hellings.com Je mag ook een whatsapp sturen of bellen naar onze HR-adviseur Marieke Fransen, 06-58061165.

Wil je eerst nog wat vragen voordat je daadwerkelijk gaat solliciteren? Dan kun je ook contact opnemen met Remco van der Horst (leidinggevende), 06-30199176  of Marieke Fransen (HR Adviseur), 06-58061165, of door een mail te sturen naar: werkenbij@hellings.com

Wie is Hellings?

Hellings is gevestigd in Sint-Oedenrode, maar is wereldwijd actief als machinebouwer voor de voedingsmiddelenindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van ontwerpen, produceren, assembleren en inbedrijfstellen van transport-, handlings- en verpakkingssystemen, levert Hellings continu een bijdrage aan een innoverende hightech industrie.
Vindingrijkheid,daadkracht, aandacht, uitblinken en betrouwbaarheid kenmerken onze medewerkers en ons bedrijf. Door de betrokken inzet van onze 80 medewerkers en onze marktgerichte instelling is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een specialist in de machinebouw die levert aan zowel OEM’ers (wereldspelers) als eindklanten. Deze OEM’ers en eindklanten zijn actief binnen de voedingsmiddelenindustrie: vlees, vis, gevogelte, zoetwaren, groente & fruit, brood & banket en zuivel.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

To be considered for this vacancy, a good command of the Dutch language in speech and writing is mandatory.