Ben jij op zoek naar een baan naast je studie of een baan die goed te combineren is met de kinderen? Voor ons pand in Sint-Oedenrode zoeken wij een schoonmaakmedewerker.

Dit vind jij leuk om te doen

Jij gaat aan de slag in ons pand in Sint-Oedenrode. Je werkt in een klein team. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kantoren, kantine, wasruimtes en toiletten. Zorg jij ervoor dat onze locatie er weer netjes en verzorgd uit komt te zien?

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een fijne werksfeer binnen een klein, ambitieus en gezellig team; 
  • Zelfstandige baan;
  • Een prima salaris wat past jouw ervaring
  • Leuke gezamenlijke activiteiten zoals personeelsuitjes, de jaarlijkse zomerbarbecue en kerstborrel.

 Wat verwachten wij van jou?

  • Wekelijks beschikbaar op zaterdagochtend van 8.00 tot 12.15 uur;
  • In overleg beschikbaar op andere dagen om collega’s te vervangen of voor extra klusjes, dit kan eventueel ook in de schoolvakantie;
  • Ervaring in schoonmaak is mooi meegenomen;
  • Je houdt van aanpakken, zelfstandigheid en oog voor detail;
  • Je houdt van netheid en wordt blij als alles weer netjes is.

Solliciteer!

Lijkt het je wat? Solliciteer dan snel door je cv en motivatiebrief te sturen naar Marieke Fransen, HR Adviseur, via het email adres: werkenbij@hellingsmachinebouw.nl. Wil je eerst nog wat vragen voordat je daadwerkelijk gaat solliciteren? Dan kun je ook contact opnemen met Jolanda Hellings of Marieke Fransen via het telefoonnummer: 0413- 787 402, of door een mail te sturen naar: werkenbij@hellingsmachinebouw.nl.

Wie is Hellings Machinebouw ?

Hellings Machinebouw is gevestigd in Sint-Oedenrode, maar is wereldwijd actief als machinebouwer voor de voedingsmiddelenindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van ontwerpen, produceren, assembleren en inbedrijfstellen van transport-, handlings- en verpakkingssystemen, levert Hellings Machinebouw een continu bijdrage aan een innoverende hightech industrie. 

Innovatie, vindingrijkheid, betrouwbaarheid, no-nonsense en collegialiteit kenmerken ons bedrijf. Door de betrokken inzet van onze ruim 65 medewerkers en onze marktgerichte instelling is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een specialist in de machinebouw.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.