Word jij het stralende middelpunt van ons bedrijf? Wij zoeken een enthousiaste collega die graag de handen uit de mouwen steekt. Wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega voor deze vacature!

Wat doe je als parelstraler en zager bij Hellings Machinebouw? 

Als straler werk je in onze cabine met speciale apparatuur waar je RVS metalen constructies gaat stralen. Dit gebeurt met behulp van keramische parels. Jij zorgt ervoor dat verkleuringen van het lassen en kleine oneffenheden weg gestraald worden zodat er een mooi egaal oppervlak op de producten ontstaat. Naast het stralen wordt je ingezet om voorbereidende werkzaamheden te doen voor onze lassers in de zagerij. Op basis van tekeningen zorg jij dat onze metalen juist worden gezaagd en geboord.

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie vragen wij niet veel. Naast nauwkeurigheid en een flexibele instelling, vinden we het belangrijk dat je betrouwbaar bent en dat je jezelf verstaanbaar kunt maken in de Engelse taal. 

Wat kun je van ons verwachten? 

  • Een baan voor 40 uur per week, waarbij 32 uur per week bespreekbaar is;
  • Een afwisselende baan in een team met gezellige collega’s;
  • Een professionele en prettige werkomgeving in een groeiend familiebedrijf;
  • Een salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring. In deze functie ligt het salaris maximaal op € 3.000 bruto per maand;
  • Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid van flexibele werktijden, reiskostenvergoeding en een gunstige pensioenregeling;
  • Leuke gezamenlijke activiteiten zoals personeelsuitjes, de vrijdagmiddagborrels en de jaarlijkse zomerbarbecue en kerstborrel. 

Solliciteer!

Lijkt het je wat? Solliciteer dan snel door een mail te sturen naar werkenbij@hellingsmachinebouw.nl Je mag ook een whatsapp sturen of bellen naar onze HR-adviseur Marieke Fransen, 06-58061165.

Wil je eerst nog wat vragen voordat je daadwerkelijk gaat solliciteren? Dan kun je ook contact opnemen met Lars Foolen (leidinggevende) of Marieke Fransen (HR Adviseur) via het telefoonnummer: 0413- 787 400, of door een mail te sturen naar: werkenbij@hellingsmachinebouw.nl

Hellings Machinebouw  

Hellings Machinebouw is gevestigd in Sint-Oedenrode, maar is wereldwijd actief als machinebouwer voor de voedingsmiddelenindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van ontwerpen, produceren, assembleren en inbedrijfstellen van transport-, handlings- en verpakkingssystemen, levert Hellings Machinebouw een continue bijdrage aan een innoverende hightech industrie.

Innovatie, vindingrijkheid, betrouwbaarheid, no-nonsense en collegialiteit kenmerken ons bedrijf. Door de betrokken inzet van onze ruim 65 medewerkers en onze marktgerichte instelling is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een specialist in de machinebouw.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.