Hellings Machinebouw in Sint-Oedenrode is op zoek naar een medewerker die rond de panden van Hellings zorgdraagt voor het onderhoud van het groen.

Dit vind jij leuk om te doen

Je bent graag in de buitenlucht. Snoeien, schoffelen, vegen of harken. Als medewerker groen ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het groen bij de panden van Hellings. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Ervaring of niet, je bent welkom als je niet bang bent om aan te pakken;
  • Een fijne werksfeer;
  • Een prima salaris wat aansluit bij jouw ervaring;
  • Leuke gezamenlijke activiteiten zoals personeelsuitjes, de jaarlijkse zomerbarbecue en kerstborrel. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent gemiddeld 8 uur per week beschikbaar. Afhankelijk van het seizoen worden deze uren in onderling overleg afgestemd.
  • De werkdagen en werktijden worden in onderling overleg ingevuld.
  • Je vindt het werken in de groene sector interessant;
  • Je bent flexibel inzetbaar. Ligt er een keer extra werk? Langer doorwerken vind je geen probleem;
  • Je bent niet bang om vieze handen te krijgen, je houdt van aanpakken en werkt graag met je handen.

Solliciteer!

Lijkt het je wat? Maak dan je interesse kenbaar bij  Marieke Fransen, HR Adviseur, via het email adres: werkenbij@hellingsmachinebouw.nl of via 06-58 06 11 65. Wil je eerst nog wat vragen voordat je daadwerkelijk gaat solliciteren? Dan kun je ook contact opnemen met Jolanda Hellings via het telefoonnummer: 06-47 66 38 88 of door een mail te sturen naar: werkenbij@hellingsmachinebouw.nl

 

Dit is Hellings Machinebouw

Hellings Machinebouw is gevestigd in Sint-Oedenrode, maar is wereldwijd actief als machinebouwer voor de voedingsmiddelenindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van ontwerpen, produceren, assembleren en inbedrijfstellen van transport-, handlings- en verpakkingssystemen, levert Hellings Machinebouw een continue bijdrage aan een innoverende hightech industrie.

Innovatie, vindingrijkheid, betrouwbaarheid, no-nonsense en collegialiteit kenmerken ons bedrijf. Door de betrokken inzet van onze ruim 65 medewerkers en onze marktgerichte instelling is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een specialist in de machinebouw.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.