Als HR-Adviseur ondersteun en adviseer jij de directie, de leidinggevenden en fungeer je als aanspreekpunt voor al onze medewerkers. Verder ben jij bekend met operationele HR-taken. Heb jij ervaring in het HR-vak vanuit een adviserende en ondersteunende rol? Wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega voor deze veelzijdige en uitdagende functie! 

Wat doe je als HR-Adviseur bij Hellings Machinebouw? 

Jij bent de verbindende factor tussen de medewerkers en de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor zowel het operationele, tactische als strategische vlak van HR. Wil jij HR-Adviseur worden bij Hellings Machinebouw? Lees dan snel verder om te kijken of het bij je past!

Dit vind jij leuk om te doen

Jij vindt het leuk om een breed takenpakket te hebben waardoor jij veel afwisselende werkzaamheden hebt. Je bent niet vies van de operationele kant van HR. Het ondersteunen bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers, samen met leidinggevenden de ontwikkeling van medewerkers vormgeven, leidinggevenden ondersteunen bij (langdurige) verzuimtrajecten. Daarnaast loop jij ook warm voor: 

 • Het bijhouden van de personeelsadministratie;
 • Het coachen van leidinggevenden; 
 • Het bedenken van een strategisch HR-beleid;
 • Als sparringpartner voor het MT fungeren. 

Hier herken jij jezelf in

Je beschikt over de juiste arbeid juridische en HR-kennis. Je stelt je op als een echte teamspeler waardoor je in staat bent om de organisatie en de medewerkers met elkaar te verbinden. Door jouw organisatiesensitiviteit weet je precies wat Hellings Machinebouw nodig heeft op het gebied van HR en door jouw communicatieve vaardigheden kun je het MT, de leidinggevenden en medewerkers hier op de juiste manier in meenemen. Tot slot beschik jij ook over een aantal van onze vereisten: 

 • HBO werk- en denkniveau in de richting van Human Resources;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie; 
 • Bij voorkeur ervaring met een personeels- en informatiesysteem; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift; 
 • 20 tot 24 uur per week beschikbaar op onze locatie in Sint-Oedenrode, nabij Eindhoven. 

Dit zoek jij verder in een baan

 • Een passend salaris wat aansluit bij jouw kennis en ervaring;
 • Een contract voor bepaalde tijd waarbij er uitzicht is op een contract van onbepaalde tijd bij goed functioneren;
 • 28 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een laptop en telefoon van de zaak zodat jij je werk nog beter kan doen;
 • Een leuke, uitdagende en afwisselende baan bij een groeiende organisatie; 
 • Een fijne werksfeer binnen een jong, ambitieus en dynamisch familiebedrijf;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid voor ontwikkelverlof, reiskostenvergoeding en een gunstige pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
 • Leuke gezamenlijke activiteiten zoals personeelsuitjes, de vrijdagmiddagborrels en de jaarlijkse zomerbarbecue en kerstborrel. 

Solliciteer!

Lijkt het je wat? Solliciteer dan snel door je cv en motivatiebrief te sturen naar Michel Boone via het email adres: michel@putmansnextlevel.nl. Wil je eerst nog wat vragen voordat je daadwerkelijk gaat solliciteren? Dan kun je ook contact opnemen met Michel Boone (HR Consultant a.i.) via het telefoonnummer: 06 89971360, of door een mail te sturen naar: michel@putmansnextlevel.nl   

Hellings Machinebouw 

Hellings Machinebouw is wereldwijd actief als machinebouwer voor de voedingsmiddelenindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van ontwerpen, produceren, assembleren en inbedrijfstellen van transport-, handlings- en verpakkingssystemen, levert Hellings Machinebouw een continue bijdrage aan een innoverende hightech industrie.

Innovatie, gedrevenheid, no-nonsense en collegialiteit kenmerken ons bedrijf. Door de betrokken inzet van onze ruim 70 medewerkers en onze marktgerichte instelling is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een specialist die levert aan zowel OEM’ers (wereldspelers) als eindklanten. Deze OEM’ers en eindklanten zijn actief binnen de voedingsmiddelenindustrie: vlees, vis, gevogelte, zoetwaren, groente & fruit, brood & banket en zuivel. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.